Frilansfotografen Johan Bävman berättar om sin utställning Swedish Dads

Frilansfotografen Johan Bävman berättar om sin utställning Swedish Dads

Frilansfotografen Johan Bävman med son. Foto: Emma Larsson.

Frilansande fotografer och journalister välkomnas till Galleri Kontrast, Hornsgatan 8

Datum:  Tisdagen den 10 oktober, bar&mingel från klockan 18.00

På plats finns också ordförandena i Mälardalens frilansjournalistklubb och i Svenska Fotografers Förbund,Gert Lundstedt och Anki Almqvist. De kommer bland annat att informera om samarbetet kring kampen för vår upphovsrätt.

Vi bjuder på chips och ni kan köpa dricka för självkostnadspris.

Swedish Dads berättar om bakgrunden till Sveriges unika föräldraförsäkringssystem och vill också så ett frö hos pappor, i Sverige och i andra länder, om vilka positiva effekter ett generöst föräldraförsäkringssystem kan ha.

Johan Bävman(f. 1982) är frilansfotograf med basen i Malmö. Han kombinerar sina egna fotoprojekt med frilansuppdrag från kunder världen över. Fotoprojektet Swedish Dads har publicerats/delats i cirka 50 länder över hela världen. Det har också utkommit i bokform med engelsk text.

Anmälan till arrangemanget senast den 8 oktober till holger.nilen@gmail.com

Arrangörer: Mälardalens Frilansklubb och Svenska Fotografers Förbund

P.S. Det här är det första samarbetseventet för frilansande fotografer och journalister. D.S.