Fotograf

Nordic Freelance

I år är det Frilans Riks tur att arrangera Nordic Freelance. Den är planerad att äga rum den 15–16 september i Malmö. Temat om hat, hot och säkerhet för frilansjournalister är högaktuellt. Flera intressanta personer kommer att finnas som talare och seminarieledare. En hemsida med programmet och annan information läggs inom kort upp.

 

Som alltid vid ett stort arrangemang är det viktigt att göra en hållbar budget samtidigt som deltagaravgiften måste vara rimlig. Frilans Riks har en grundplåt avsatt och under våren kommer det att göras ett antal bidragsansökningar för att kunna pressa ner deltagaravgiften. Men den bästa garanten för ett lyckat NF 2018 även i ekonomiskt hänseende är givetvis att det kommer så många deltagare som möjligt.

 

För att få ett så rimligt budgetunderlag som möjligt behöver vi nu veta hur stort  intresset är för just Dig att delta på Nordic Freelance 2018?

 

Hör gärna av Dig till oss i Mälardalens styrelse eller direkt till Michael Tapper (kontaktuppgifter nedan)

 

Michael Tapper, PhD, film critic, ledamot i styrelsen för Frilans Riks

Björkensdalsvägen 5

24745 Torna-Hällestad

Sweden

Phone: +46-(0)70-9821495

E-mail: michael.tapper@icloud.com

Web: michaeltapper.se