Brådskande information! Säkerhetsutbildning för journalister på onsdag!

Säkerhetsavdelningen på Sveriges radio har två utbildningstillfällen för säkerhet för medarbetare, som står tomma på grund av ett missförstånd i bokningen. De öppnar nu upp för frilansare och anställda vid mindre redaktioner att kostnadsfritt ta del av utbildningen. Snabba ryck, utbildningen är på onsdag denna vecka! Detta kan vara ett ypperligt tillfälle för de medarbetare som skall bevaka 1:a maj, Almedalen samt kommande val. Utbildningen är kostnadsfri, men resan till och från Skövde får man själv stå för.
 
Begränsat antal platser. Anmälan önskas snarast. Känner du frilansare i ditt nätverk som skulle vara lämpade att delta, sprid ordet även till dessa. Vill du vara med, eller har medarbetare eller kollegor som är intresserade; kontakta elisabeth.wall@sr.se
 
Med vänlig hälsning/
 
Hanna Andersson
Projektledare Medieinstitutet Fojo
Project Manager Fojo Media Institute
+46 480 – 44 64 78
Besöksadress: Gröndalsvägen 19 B, Kalmar