Gazzine - journalisternas plattform

Gazzine ger makten till frilansjournalisterna

Är du också trött på sjunkande arvoden och bristande upphovsrätt? Frilansjournalisten Anna Holmquist försöker göra något åt detta och skickade oss detta tips:

Gazzine.com är plattformen som är skapad av journalister för journalister. Visionen är att bli den främsta plattformen för magasinsartiklar så att professionella journalister kan få kontrollen över sitt content och tjäna pengar på sina texter över lång tid, samtidigt som läsarna kan hitta allt magasinsinnehåll som de vill läsa på ett ställe. Du bestämmer själv vad du publicerar, behåller din upphovsrätt, bygger ditt varumärke och har möjlighet att tjäna pengar under lång tid på ditt innehåll.

Eftersom Gazzine är journalisternas plattform är det självklart för oss att så stor del av de intäkter vi får går till journalisterna som lagt upp sitt innehåll här. Vi kommer jobba med en modell som innebär att våra skribenter får MINST 80 % av intäkterna medan Gazzine behåller 20% för att utveckla plattformen.

www.gazzine.com

För att bygga en riktigt attraktiv plattform behöver vi fylla den med mängder av kvalitetsinnehåll. Registrera din profil och publicera ditt innehåll redan i dag. Det är smart att vara med från början! Kontakta anna@gazzine.com om du har några frågor eller gå med i gazzines facebook-grupp som du hittar här: https://www.facebook.com/groups/284915548892128/.