Avbokningsregler vid kurser och seminarier

Vi har nu uppdaterat reglerna för kursanmälningar. Se nedan.

Det är viktigt att komma ihåg att din kursanmälan är bindande. Märker du att du inte kan komma mejlar du till angiven adress i inbjudan så snart som möjligt. Då stryks ditt namn från deltagarlistan.

Efter ett visst datum kan man dock inte längre avanmäla sig kostnadsfritt. Detta för att vi en viss tid före kursen måste ha kontroll på hur många deltagare som kommer.
För kurser som genomförs på plats i en lokal så gäller det att du avbokar dig senast sju dagar före kursen. Annars tar vi ut en avbokningsavgift på 500 kr plus 25 % moms, att betala: 625 kr. Är du inte frilansmedlem* debiteras du hela den aktuella kursavgiften inklusive moms.

För webbsända kurser är sista tid för kostnadsfri avanmälan 48 timmar innan kursen startar. Avanmäler du dig efter det gäller samma regler som för kurser som genomförs på plats.

Undantag

Vid avbokning på grund av sjukdom eller vid vård av sjukt barn utkrävs ingen avbokningsavgift eller kursavgift för anmäld som uppvisar giltigt läkarintyg, intyg på sjukanmälan till Försäkringskassan eller intyg om VAB från Försäkringskassan avseende kursdagen. Eventuell inbetald kursavgift återbetalas.