Mälardalens Frilansklubb bjuder in till träff på UNT

Mälardalens Frilansklubb bjuder in till träff på UNT
Upsala Nya Tidning. Foto: Wikipedia

Mälardalens frilansklubb hoppas kunna starta ett starkt nätverk i Uppsala för frilansande journalister. Vår förhoppning är att genom återkommande träffar med föreläsare och aktiviteter ge möjlighet att bygga relationer och samarbeten. Vi vill i vårt arbete även inkludera redaktörer och möjliga arbetspartners. Vi inleder därför hösten med en träff på Upsala Nya Tidning tisdagen den 15 oktober 14.00.

UNT kommer berätta om hur och när de anlitar och samarbetar med frilansande journalister, arvoden och policy. De kommer även att berätta om UNT:s målsättningar, satsningar, hur de ser på framtiden inom branschen, hur  tidningen har förändrats samt flytten tillbaka till de gamla lokalerna. Därefter kommer möjlighet att ställa frågor ges.

Vi från Mälardalens frilansklubb kommer också berätta lite om klubben och de förhoppningar vi har på nätverket i Uppsala. Vad vi kommer att arrangera  under hösten och våren. Vi vill gärna också höra från er vad ni vill att vi ska arrangera.

Träffen är öppen för alla frilansande journalister, även icke medlemmar. Så tipsa era kollegor!

Mälardalens frilansklubb bjuder på vegetariska smörgåsar och UNT bjuder på kaffe och te.

Alla som vill komma måste anmäla sig senast den 11 oktober till: tqjournalisten@gmail.com

När: Tisdagen 15 oktober 14.00- 16.00.

Var: Upsala Nya Tidning, Danmarksgatan 30.

Varmt välkomna, vi ser fram emot att träffa er!

 

Therese Quennerstedt och Monica Atterberg

Mälardalens Frilansklubb