Gazzines grundare kommer till Uppsala

Anna Holmquist
Anna Holmquist.

Tisdagen den 19 november kl. 14 – 16 kommer Anna Holmquist till Uppsala för att berätta om sin plattform, Gazzine, för konsumenter av kvalitetsjournalistik, som hon håller på att skapa. Hennes ambition är att journalister ska få sina artiklar översatta och spridda till resten av världen, behålla sin upphovsrätt och tjäna pengar på innehållet över en lång tid.

Plats: Studiefrämjandet Uppsala Västmanland, Ljusbärargatan 2, Uppsala

Hittills har 111 journalister registrerat sig och knappt 230 artiklar kommit in.

Försök till liknade plattformar har misslyckats tidigare. Kommer Anna att lyckas? 

Mälardalens frilansklubb hoppas kunna starta ett starkt nätverk av frilansare i Uppsala.

Är det här en väg att gå? Kom och lyssna på Anna Holmquist och ställ frågor!

Anmälan senast 15 november till monicaprivat@gmail.com.

Varmt välkomna!

Monica Atterberg och Therese Quennerstedt

PS! Tillhör du Mälardalens frilansklubb och bor utanför Storstockholm? 

Då kan du söka resebidrag för kurser i Stockholm, Uppsala och Örebro. Du kan få max 500 kronor i bidrag. Du kan inte få resebidrag för kurser i ditt närområde. Om du kör bil är ersättningen 18,50 kronor/mil. Billigaste resesätt prioriteras. Du ansöker om resebidrag i god tid före kursstart till  ylva.berlin@ltffeature.com  Ange vilket seminarium/program du vill delta i. Du redovisar din resa med originalkvitto på dina utlägg – alternativt kopia på körjournal.

Studiefrämjandet logo