Ulf Bergman, varumärkesexpert

Varumärkesexpert till Uppsala – Välkomna!

Alla känner till och bävar för de jobbiga samtalen som innebär att man måste tala om varför just ens egna idéer och material är så bra och varför de är värda lite extra arvode. Det är svårt att sälja in sig själv och sitt varumärke.

Ulf Bergman är varumärkesexpert och dessutom gift med en journalist. Den 2 april kommer han till Studiefrämjandet i Uppsala och ger oss journalister nycklarna till just dessa jobbiga samtal. 10 steg till ett starkare varumärke!

  • Jag vill att ni ska få med er verktyg och tankar som hjälper er att bli starkare, stoltare och ännu mer eftertraktade i ert yrke, säger han.

Mälardalens frilansklubb bjuder på kaffe, te och vegetariska smörgåsar.

Alla som vill komma måste anmäla sig senast den 30 mars till: tqjournalisten@gmail.com

När: Torsdagen den 2 april 14.00- 16.00.
Var: Studiefrämjandet Uppsala, Ljusbärargatan 2 (f.d. Portalgatan 2B), 3 tr, 754 23 Uppsala

Tillhör du Mälardalens frilansklubb och bor utanför Storstockholmsområdet eller Uppsala? Då kan du få resebidrag. Om du kör bil är ersättningen 18:50/mil. Billigaste resesätt prioriteras. Du ansöker om resebidrag till ylva.berlin@ltffeature.com och redovisar sedan din resa med originalkvitto på dina utlägg – alternativt kopia på körjournal

På grund av coronaviruset tar vi inte i hand och håller en meters avstånd från varandra. Vi  uppmanar alla med symptom på luftvägsinfektion, även lindriga som snuva och halsont, att stanna hemma. Avanmälan på grund av sjukdom går därför att göra samma dag.

Varmt välkomna!
Therese Quennerstedt och Monica Atterberg
Mälardalens Frilansklubb

I vårt arbete samarbetar vi med Studiefrämjandet Uppsala Västmanland                                                                                                           

Varumärkesexpert till Uppsala – Välkomna!