Se föreläsningar på våra medlemssidor

Skärmavbild från medlemssidorna.

Nu kan alla medlemmar logga in på vår hemsida och se digitala föreläsningar i efterhand. Hittills har vi sänt två föreläsningar över Zoom. Det ena handlar om hur du söker stipendier med Justus Bennet och det andra om att göra grävjobb som frilans, med Katarina Bjärvall. När det blir möjligt att träffas igen planerar vi även att spela in fysiska föreläsningar.

Du ansöker om medlemsskap på medlem.malardalensfrilansklubb.se under ”registrera”. Ditt medlemsnummer hittar du när du loggar in på SJF.se eller på dina räkningar från Journalistförbundet Frilans. 

När du har klickat på ”registrera” ska du fylla i alla uppgifter och skapa ett lösenord. Sedan skickas din ansökan till oss. Det kan ta några dagar innan du blir godkänd. Efter det kan du logga in och börja titta på våra föreläsningar. Mejla till oss på malardalensfrilansklubb@gmail.com om du stöter på några problem.

Tack till medlemmen Aminata Grut som hjälpte oss att förverkliga detta!

Vi ses på webben!