Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Workshop om hur du minskar din stress och ökar din kreativitet

2019-10-07 @ 5:00 e m - 7:00 e m

Gratis
maria-gerlofson
Maria Gerlofson.

Stress är ett av de största hindren för din kreativitet. När du är stressad får du tunnelseende och svårt att komma på nya och bra idéer. I den här tvåtimmars workshoppen med Maria Gerlofson får du både teoretisk och praktisk kunskap kring vad som minskar din stress, samt främjar hälsa och kreativitet. Du får dessutom tillgång till flera olika verktyg som du kan använda för att minska din stress och öka din kreativitet.

Maria Gerlofson är utbildad inom Stresshantering med ACT, Acceptance and Commitment Therapy, är dramapedagog, improvisatör, journalist och författare till sex stycken fackböcker.

Föreläsningen äger rum i ABF-huset, Upplandsrummet, 5 trappor, på Sveavägen 41 i Stockholm, måndagen den 7 oktober klockan 17-19. Föreläsningen är kostnadsfri, men antalet platser är begränsat så anmäl dig så snart som möjligt till ylva.berlin@ltffeature.com. Om du får förhinder måste du anmäla det för att undvika en avgift. Läs här om våra avbokningsregler.

Vi bjuder på fika, meddela gärna om du har allergier.

Under hösten har Mälardalens frilansklubb bokat Upplandsrummet flera måndagskvällar, så notera i era almanackor. Mer information finns här.

Detaljer

Datum:
2019-10-07
Tid:
5:00 e m - 7:00 e m
Pris:
Gratis
Evenemang Kategorier:
,

Plats

ABF-huset
Sveavägen 41, Gotlandsrummet
Stockholm,
+ Google Map